Goedkope vuurtafel?

U bent opzoek naar een goedkope vuurtafel? Dan bent u bij Zenvuurtafels.nl aan het juiste adres. Doordat wij direct bij de leverancier inkopen kunnen wij een goedkope vuurtafel aanbieden.

Bij zenvuurtafels.nl hebben niet alleen goedkope vuurtafels maar ze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit. Onze timmermannen hebben samen 30 jaar ervaring en hebben kwaliteit hoog staan!

Een goedkope vuurtafel in de tuin dit voorjaar?

Let dan goed op. Er zijn veel aanbieders van goedkope vuurtafels maar goedkoop kan ook duurkoop worden. Onze vuurtafels verlaten de werkplaats pas als alles perfect is, pas daarna krijgt de vuurtafel pas het Zen plaatje opgeplakt! Al onze haarden hebben een Kiwa-Gastec keuring certificaat.

Bij Zenvuurtafels.nl leveren wij enkel hoge kwaliteit en afwerking. Bij onze vuurtafels zult u nooit een schroefje zien zitten of een splinter in uw vinger krijgen. Bij de meeste vuurtafels zit de gasfles in de vuurtafel verwerkt.

Zenvuurtafels.nl heeft een groot assortiment aan handgemaakte Zen vuurtafels, hardhouten vuurtafels, houten eettafels met haard, aluminium vuurtafels en vuurzuilen deze koopt u in onze website.

Wij helpen u graag met het maken van uw keuze!