Vuurtafel op gas

U bent opzoek naar een vuurtafel op gas? Dan bent u bij Zen vuurtafels aan het juiste adres. Wij zijn de leverancier op het gebied van vuurtafels op gas.

Wij willen u in dit blog iets meer vertel over de vuurtafel. Vroeger was het heel gewoon om bij een lekker hout gestookt vuur te zitten, dit was ook noodzakelijk want daar kookten wij ook op.

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van vuur, we koken enkel nog op gas en een vuur in de tuin is meer plezier geworden.

Je zag de laatste jaren veel vuurkorven, dat is prachtig maar geeft veel rommel, denk aan opruimen van het verbrande hout en het brandgevaar. Ook een groot nadeel is dat als u lekker naar binnen wilt er altijd nog een vuurtje of smeulende houtblokken in de tuin heeft, dat zit toch niet echt lekker.

Het was tijd voor wat nieuws, een vuurtafel op gas

De vuurtafel is met een opmars bezig. Mensen willen niet meer de rommel van een vuurkorf. De vuurtafel is een hele praktische oplossing voor een vuurtje in de tuin en bijkomend voordeel is dat u hem op elk moment aan of uit kan zetten zonder dat er nog wat aan het smeulen is, uit is ook echt uit.

De eerste vuurtafels waren niet zo spectaculair als dat ze nu zijn. Tegenwoordig lijkt een vuurtafels op gas ook echt op een hout gestookt vuurtje. Bij de vuurtafels worden bij ons altijd geleverd met lavastenen, deze hebben als voordeel dat ze de warmte lekker vasthouden en uitstralen.

Keramische houtblokken is een must voor elke vuurtafel. De houtblokken zorgen ervoor dat het op een echt vuur lijkt. Hier een aantal foto’s hoe het eruit ziet met en zonder keramische houtblokken, oordeelt uzelf maar.

De keramische houtblokken zorgen er ook voor dat het vlammenspel veel natuurlijker overkomen. De houtblokken worden bij alle vuurtafels en inbouwbranders van Happy Cocooning gratis bijgeleverd. Bij Cosi en Easy fires moet u deze er los bij bestellen, ons advies voor een vierkante branders 3 blokken en bij de rechthoekige 4 of 5.

Bent u klaar voor een vuurtafel?

De vuurtafel is makkelijk te plaatsen. U hoeft enkel een mooi plekje uit te zoeken en de gasfles aan te sluiten, hierna steekt u de haard gemakkelijk aan met de elektronische ontsteking en in een mum van tijd zit u er warmpjes bij.

In onze webshop leveren wij een groot aanbod aan handgemaakt vuurtafels van het merk Zen. Voordeel van een handgemaakt vuurtafel is dat de gasfles netjes onder de tafel kan, wel zo prettig in plaats van een losse fles die altijd in de weg staat. Bij de Zen tafels kunt u ook zelf de gewenste maat aangeven. Niet de tuin aanpassen maar de tafel zodat hij op uw gewenste plek kan staan.

Neem een kijkje in onze webshop. Tot het volgende blog